Форум Форуми Рецепти Равлики а-ля сюсарелло

Перегляд 0 гілок відповідей
  • Автор
    Записи
    • #242
      ШтурмовикШтурмовик
      Хранитель

      ПРОДУКТИ: 10 дюжин равликів, 1 склянка оцту, крупна сіль.

      Для відвару: 1 морквина, 1 цибулина, 1 шт. цибулі-порею, перець, лавровий лист, чебрець, сіль.

      ДЛЯ СОУСУ: 4 помідори, 4 столові ложки оливкової олії, 1 цибулина, 1 часточка часнику, борошно, сіль, перець.

      Обсипте равлики крупною сіллю, полийте оцтом. Вимочуйте 2 години, потім промийте в декількох водах. Покладіть їх в глибоку сковороду з киплячою водою, бланшуйте 5 хвилин. Вийміть, дайте воді стекти.

      ПРИГОТУЙТЕ ВІДВАР: поварите вимиті і нарізані овочі в 2 літрах води, додайте смакову приправу, посоліть, поперчіть. Через 10 хвилин покладіть туди равлики і варіть 2 години (так, щоб вони легко виймались з раковин.

      ПРИГОТУЙТЕ СОУС: налийте оливкова олія у велику сковороду. Очистіть цибулю, наріжте і покладіть в сковороду, посипте столовою ложкою борошна. Перемішайте. Додайте очищені від шкірки і нарізані помідори, очищений часник.

      Посоліть, поперчіть. Покладіть туди равликів, додайте 1 склянку відвару. Варіть на повільному вогні 20 хвилин і подавайте на стіл. Щоб було легше вийняти равликів, дно раковини пробийте і, подувши з іншого боку, дістаньте равлика. Це і означає – сюсарелло!

Перегляд 0 гілок відповідей
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .