Форум Форуми Рецепти Равлики по-мальтійськи

Перегляд 0 гілок відповідей
  • Автор
    Записи
    • #344
      OrestOrest
      Учасник

      Складові:
      500 г підготовлених бланшованих равликів,
      1 стакан сухого червоного вина,
      свіжа м’ята, базилік, майоран,
      сіль, перець за смаком.

      Приготування:
      Равликів в раковинах швидко обсмажте на оливковій олії, залийте вином, посоліть, поперчіть і тушкуйте на слабкому вогні 10-15 хвилин. Незадовго до готовності додайте рубану зелень. Подавайте равликів в раковинах, поливши соусом. Замість вина можна використовувати ель.

Перегляд 0 гілок відповідей
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .