Форум Форуми Рецепти Равлики по-мальтійськи

Тема містить 0 відповідей, має 1 учасник, і змінена Orest Orest 7 міс., 3 тиж. тому.

  • Автор
    Записи
  • #344
    Orest
    Orest
    Учасник

    Складові:
    500 г підготовлених бланшованих равликів,
    1 стакан сухого червоного вина,
    свіжа м’ята, базилік, майоран,
    сіль, перець за смаком.

    Приготування:
    Равликів в раковинах швидко обсмажте на оливковій олії, залийте вином, посоліть, поперчіть і тушкуйте на слабкому вогні 10-15 хвилин. Незадовго до готовності додайте рубану зелень. Подавайте равликів в раковинах, поливши соусом. Замість вина можна використовувати ель.

Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .